Неформальна зустріч із ректором у межах проєкту «КАВА З РЕКТОРОМ» online!
Участь у проєкті можуть узяти всі охочі представники студентства. Чергова зустріч відбудеться за участі відповідального секретаря приймальної комісії К-ПНУ ВАСИЛЯ ЧАБАНОВА.
Ви матимете можливість поспілкуватися з ректором К-ПНУ СЕРГІЄМ КОПИЛОВИМ, відповідальним секретарем приймальної комісії ВАСИЛЕМ ЧАБАНОВИМ, висловити свої думки щодо організації освітнього процесу в університеті в умовах воєнного стану, зокрема обговорити особливості проведення атестації, новації цьогорічної вступної кампанії 2022, а також почути відповіді на питання, які вас цікавитимуть. ВАСИЛЬ ЧАБАНОВ дасть відповіді на актуальні питання щодо вступної кампанії-2022, зокрема для вступників ступеня вищої освіти «магістр».
Зустріч відбудеться 08 червня о 14.00 (платформа Google Meet) і транслюватиметься в соціальній мережі Instagram (прямий ефір на сторінці ректора: https://www.instagram.com/kopilov_sergii/?igshid=araofi95gg7i).

Свої питання ректорові та відповідальному секретареві приймальної комісії К-ПНУ вносьте до анонімної Google-форми за покликанням: https://forms.gle/8A3fWazrB8hbtYHQ7

Покликання на зустріч.: https://meet.google.com/hiw-wdeh-btz