Привітання випускникам від професорсько-викладацького
складу фізико-математичного факультету

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ!

Щиро вітаємо вас з успішним завершенням навчання! Сьогодні знаменна і визначна дата у вашому житті. Ви стали фахівцями своєї справи, отримали диплом і сміливо крокуєте у професійне життя!

Перед вами відкрилися тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо і впевнено, а успішно розпочати професійну діяльність вам допоможуть знання  отримані у стінах нашого Університету.

У практичній діяльності ви завжди можете розраховувати на підтримку та допомогу з боку викладачів фізико-математичного факультету. Ми готові сприяти ва­шій професійній діяльності, завжди будемо раді бачити вас у стінах «Аlma Mater».

У свою чергу сподіваємося на вашу активну участь у подальшому розвитку співпраці нашого факультету з тими закладами та установами, в яких будете здійснювати свою професійну діяльність.

Сьогодні ми вже не називаємо вас студентами. Ми впевнено називаємо вас колегами. Ви – дорослі, впевнені в собі, мужні люди, здатні приймати самостійні рішення і вирішувати свою подальшу долю. Вона розпише ваше життя по-своєму, та знайте, що важливо в цьому житті залишатися Людиною, пам’ятати своє коріння, бути вдячними своїм батькам, не забувати тих, хто крок за кроком допомагав вам ставати особистістю.

Бажаємо всім здоров’я, щастя, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання!