18 вересня 2024 року ректор Кам’янець-Подільського національного університету, Сергій Копилов, зустрівся зі здобувачами вищої освіти в межах проєкту «Кава з ректором».

Присутніми на цій зустрічі були також студенти з фізико-математичного факультету . У невимушеній атмосфері за чашкою кави вони мали можливість обговорити важливі питання з ректором – організація освітнього процесу, майбутні перспективи розвитку університету, а також які є можливості навчання на аспірантурі тощо.
На зустрічі студенти фізико-математичного факультету обговорили з ректором завершення модернізації однієї з лабораторій навчально обчислювальної техніки. Завдяки підтримці керівництва університету, лабораторія отримала нові ПК.
Студенти фізико-математичного факультету подякували ректору за ініціативу та зазначили, що оновлена лабораторія значно підвищить якість навчання та наукової роботи. Сучасні ПК дозволять студентам працювати з передовими технологіями, що є необхідним для підготовки висококваліфікованих спеціалістів.

Такий формат зустрічей є важливим для покращення комунікації, взаєморозуміння та вирішення питань освітнього процесу, студентського життя та благоустрою в університеті.