Із радістю інформуємо спільноту Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка щодо підписаного договору про партнерство та співробітництво з Маріупольським державним університетом у межах реалізації проєкту з вивчення англійської мови «English4Ukraine».

Впровадження електронної платформи для вивчення англiйської мови «Reallyenglish» у межах проєкту «English4Ukraine» для студентської молоді, науково-педагогічних працівників та інших працівників університету надає можливість розширити горизонти міжнародної співпраці для нашої університетської спільноти. Окрім того це унікальна можливість підготовки до міжнародних тестів IELTS та TOEFL, практики вимови та покращення цифрового навчального простору.

Вітаємо першу когорту науково-педагогічних працівників, які вже сьогодні отримали безкоштовну підписку на обрані курси платформи: Анастасію Сімашову, Ганну Братицю, Евеліну Жигульову, Зореславу Шевчук, Івана Федорчука, Ірину Дорож, Ірину Ящишину, Наталію Гордій, Наталію Мазур, Наталію Панчук, Наталію Рубановську, Оксану Почапську, Тетяну Калинюк, Тетяну Сторчову.

Часове обмеження на проходження курсів становить 120 днів з дати початку навчання. За умови вчасного та успішного проходження курсу науково-педагогічні працівники отримають сертифікат на корпоративну електронну пошту.

З угодою можна ознайомитися за покликанням: https://drive.google.com/file/d/15KpZX7uIzqG-3YBVxwY3eIqcdqs44nGh/view?usp=drive_link.

Зареєструватися можна за гугл формою тут: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerCMvkdvlYWeQBWaEFR5rR_73b83qsVvM3MrA18-KOt7A3Xg/viewform .

Працюємо та перемагаємо!

Відділ міжнародних зв’язків