5, 6 та 12 вересня 2023 року на базі фізико-математичного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка в межах співпраці з Центром професійного розвитку педагогічних працівників Кам’янець-Подільської міської ради відбулися науково-методичні семінари для вчителів математики, інформатики та фізики.

Власним досвідом і новітніми технологіями викладання математики, інформатики та фізики  з учителями міського та районного осередків освітян поділилися:

Олексій Зеленський, доцент кафедри математики, кандидат фізико-математичних наук для вчителів математики провів науково-методичний семінар на тему: «Сучасна платформа для вивчення шкільного курсу математики» (5 вер. 2023);

Ростислав Моцик, доцент кафедри комп’ютерних наук, кандидат педагогічних наук для вчителів інформатичної освітньої галузі провів науково-методичний семінар «Хмарні сервіси в освітньому процесі» (6 вер. 2023 р.);

Руслан Поведа, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри фізики провів методичну зустріч «Контроль навчально-пізнавальної діяльності учнів з фізики за допомогою генератора паперових тестових завдань» з учителями фізики.

Учасників  заходу ознайомлено з візією майбутнього освіти і науки України, рекомендаціями щодо підвищення рівня навчально-наукового інтересу учнів, окреслено основні завдання щодо сучасних підходів викладання фізико-математичних дисциплін.